Večkrat prebiram vaše bolj ali manj zanimive članke in velikokrat zasledim, da se kritizira renault.
No, če se lahko pohvalim, saj ga moram, s svojim jeklenim konjičkom, ki sem ga kupil kot testno vozilo s 26k prevoženimi kilometri, sva že od avgusta 2011 skupaj.
Moj "precious" me še ni pustil na cedilu. 20. decembra je obrnil 400.000 km, danes jih ima 406k, potem veste da se veliko voziva. Še vedno ima prvo turbino, prvi vztrajnik, prvo sklopko, tako da res pazim nanj..... Edina malo večja težava je bila, ko se je pokvarilo tipalo dpf filtra (tujina), vse ostale zadeve so bile menjane ob obrabi (vzmeti, amortizerji, diski). Res da delam servis na 15k km, na vsaki drugi se menja še filter goriva, ampak zadeva laufa. Edino kar me zmoti je, požrešen je

V glavnem, z njim sem zelo zadovoljen. Pogledujm k R Espacu l.2020 facelift ali P5008, mogoče celo nov P5008, pa me zmoti tri cilindraš.....
Mislim pa, da tako hvaležnega vozila kot je trenutni renault grand scenic 1.9 dci 96 kw ne bom več imel.
Lep pozdrav!
p.s. če mogoče komu pride v poštev, kmalu prodam