RedBaron je napisal/-a:meganer je napisal/-a:Sam sem prevozil z DSG menjalnikom veliko s prikolico, vrjetne dosti več kot jo bos ti.
DSG z prikolico je super kombinacija.
Treba pa je vedeti, da ce kupiš avto z 100.00km na stevcu ... realno pa ima .....
Do 210.000km niti ene težave z dsg.
Koliko si ti prevozil s s prikolico in koliko težav si pri tem imel, meni žal, čisto nič ne pomaga--- jaz sem pač imel kar nekaj stroškov. Zdaj ali je to posledica prikolice, ne vem, na koncu koncev niti ni važno, pa koristila mu verjetno ravno ni -> ne mislim tu na lahek priklopnik.
Na samo vožnjo z dvosklopčnim menjalnikom (pa naj bo s prikolico ali brez) načeloma nimam pripomb (razen cukanja pri milimetrskem manevriranju). Jeba je, ko zadeva crkne, pa tudi mojster ki je popravljal je, kljub vsemu svojemu ugledu, naredil za en drek... Pa sem lepo delal z menjalnikom!! Tako da bi tudi moja izkušnja bila verjetno boljša, če bi bilo narejeno kot je treba in se težave ne bi ponovile.
Je pa tudi res, da je bilo kilometrov tudi kar nekaj več kot 210 tisoč.
Tako da me je zdaj kar nekako strah kupiti avtomatika... ja saj ne rečem, vozit ga je fajn... ampak že ko dodam v enačbo strošek rednih servisov, me po malem mine. Da morebitnih okvar sploh ne omenjam...
Morda kakšen klasični avtomatik... ampak tudi kolikor spremljam, tale novi opevani 8 stopenjski ZF ima neke fedre v wandlerju in so tudi težave.
V glavnem dejstvo je, da je avtomatik pač bolj rizičen od ročnega in tudi morebitne okvare so dražje... Tudi serviserji avtomatskih menjalnikov imajo kar nekaj posla
Če ni skrivnost me zanima s katerim serviserjem si imel slabo izkušnjo?
Moj vw se približuje 400k prevoženim in ker nisem v zmožnosti doplačat 15k za novejšega, resnično razmišljam, da bi preventivno obnovil dsg in vozil dalje, saj mi avto ponuja vse kar potrebujem.
Kakšnih info o izkušnjah ne najdem.