meganer je napisal/-a:Ma dej ne komplicirejte.
Vzemi DSG in čao. Ko to probaš, ni šans da gres nazaj. Kaj bo ko crkne, če crkne .....
Ali bos delal pol miljona pa 1 olje not zamenhal?
Redni servis in to je to. Ce bo pa čez 10, 15 let servis 500 bonpa tudi za preživet.
Jaz nebi tuhtal niti sekundo.
s line je napisal/-a:A, se lahko tudi zgodi ali pa da se je že komu zgodilo da je ostal na cesti zaradi avtomatskega menjalnika.
Hvala
RedBaron je napisal/-a:meganer je napisal/-a:Ma dej ne komplicirejte.
Vzemi DSG in čao. Ko to probaš, ni šans da gres nazaj. Kaj bo ko crkne, če crkne .....
Ali bos delal pol miljona pa 1 olje not zamenhal?
Redni servis in to je to. Ce bo pa čez 10, 15 let servis 500 bonpa tudi za preživet.
Jaz nebi tuhtal niti sekundo.
No, jaz sem šel nazaj na ročnega -> glavni razlog so težave in s tem povezani stroški S prikolico pač nista najboljša prijatelja.
Res, da sem kupil rabljenega, in očitno me je mojster ki je obnavljal, nategnil.... pri novem je riziko manjši, oz imaš garancijo.
Servis (v primeru okvare) pa na žalost ni samo 500€... tu se pogovarjamo o zneskih v tisočih evrih (obnova menjalnika)
In tudi za naslednji avto računam ročnega, če bo le šansa!!
meganer je napisal/-a:Sam sem prevozil z DSG menjalnikom veliko s prikolico, vrjetne dosti več kot jo bos ti.
DSG z prikolico je super kombinacija.
Treba pa je vedeti, da ce kupiš avto z 100.00km na stevcu ... realno pa ima .....
Do 210.000km niti ene težave z dsg.
meganer je napisal/-a:Sam sem prevozil z DSG menjalnikom veliko s prikolico, vrjetne dosti več kot jo bos ti.
DSG z prikolico je super kombinacija.
Treba pa je vedeti, da ce kupiš avto z 100.00km na stevcu ... realno pa ima .....
Do 210.000km niti ene težave z dsg.
francko je napisal/-a:Se pravi lahko pričakujem da bo 100% odpovedala v prihodnje ker je serijska napaka?. Ali so tudi dobri med njimi? Ki bodo zdržali xxx km? Sedaj je 150000 Bp. Servis dsg narejen na 120km kot predpisano.
Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov